Artikler
  • Klubmesterskabogpokal.png
  • reklamebanner.png
  • slfogisk.png
×

Advarsel

JUser: :_load: Kan ikke indlæse bruger med id: 64

DAMETUR 2019

Søndag den 30. juni blev den årlige damedyst afgjort. Seks damer havde meldt deres ankomst til konkurrencen, men desværre måtte to af dem melde afbud pga. sygdom, så der var overskud af mandlige ”rorskarle”. Det betød at den ene båd sejlede som ”hjælper” hvis der skulle opstå problemer i en af bådene.

Som sædvanlig startede fiskedagen med fælles spisning af morgenmad ved søbredden, og vi var som altid begunstiget med godt vejr og ikke mindre end 20 varmegrader fra morgenstunden.

Efter morgenmaden blev både og rorskarle fordelt ved lodtrækning, og fiskeriet gik i gang.

Det skulle vise sig at det ikke var nemt at få fiskene i tale. Der blev fisket på store dele af søen, men der var langt imellem at man hørte at der var fanget en fisk. Der var ellers fisk på loddet næsten hele tiden.

Det var rigtig varmt på vandet, fuld sol over det hele, så alle var glade da det begyndte at blæse lidt. Senere blæste det meget op, så bådene samledes hvor der var lidt læ.

Da turen var slut viste det sig at der kun var fanget to arter,nemlig skalle og aborre. Der var stor forskel på hvor meget der blev fanget i bådene. Fra èn til ca. 20 fisk.

Dagens vindere blev her efter

Nr.  1        Lilian Madsen        8   point

Nr.  2        Nina Jensen            6   point

Nr.  3        Linda Pedersen      5   point

Nr.  4        Karin Blom             1   point

De tre første vandt hver et gavekort givet af SLF  -  Karin, Linda, Lilian og Nina

rerr

Efter at alle var færdige med indvejningen, og bådene var på plads igen, blev den sidste kaffe drukket, og vi kørte hjem med et – på gensyn til Dameturen til næste år

ytr

   Brian, Karsten, Svend Aage, Ole og Henning