WCC Kval. Danmark
  • Klubmesterskabogpokal.png
  • reklamebanner.png
  • slfogisk.png
×

Advarsel

JUser: :_load: Kan ikke indlæse bruger med id: 64

 

 

 

Update WCC kval.dk vedr. CEV virussen
Hej alle
Det er vel næppe gået forbi nogens øre at vi er ramt af CEV virus i Pedersborg sø. Der har ligeledes været megen sladder i krogene om vi afholder konkurrencen eller ej.
Sorø Lystfiskerforening, herunder Karpeudvalget har været i dialog med div. Fagfolk på området, og diskuteret frem og tilbage. Vi mener herefter stadig at vi forsvarligt kan afholde konkurrencen.
WCC Kval.dk 2021 vil således blive afholdt som planlagt.
Vi tager selvfølgelig alle forholdsregler mht. desinficering af fiskegrej. Der vil være opsat kar med Vircon S ved start og slutning af hver afdeling. Alle hold vil desuden få udleveret en vejledning i desinficering af fiskegrej. Det er vigtigt at i overholder vejledningen så ingen får noget ekstra med hjem.
Er der nogen af de tilmeldte hold der ikke føler sig sikker ved til at deltage, har vi selvfølgelig fuld forståelse for det. Ønsker man IKKE at deltage, kan man på et separat opslag, som kommer Søndag aften kunne afmelde sit hold og få sine penge retur.
Sorø Lystfiskerforening forbeholder sig retten til at aflyse arrangementet med kort varsel, hvis der sker noget uventet ift. førnævnte virus.
WCC kval.dk vil også blive aflyst hvis der er under 10 hold tilbage der deltager.
Mvh Karpeudvalget og bestyrelsen
Sorø Lystfiskerforening
 

 

Her er Deltagerlisten til dette års WCC Qualifier Danmark 2021

Som noget nyt i år er der tilkøbte hjælpere, som er markeret med blå skrift

 Deltagerliste WCC 2021

 

 

WCC Q 2020 

 

Sluresultat WCCDK 2020

 

 opdateret deltagerliste wcc 2020

 

 WCC Q 2020